Samenwerking tussen Nutriphyt en Erudite.Health

Nutriphyt kondigt trots een nieuwe fase van ontwikkeling en groei aan.

Nutriphyt, een gevestigde producent van hoogwaardige voedingssupplementen, verwelkomt de broers Louis en Charles Declerck als nieuwe aandeelhouders naast Herlinde en Hadewijch Devriendt (dochters van stichter Gabriël Devriendt). Na de overname van een groot deel van de aandelen die niet in handen van de familie waren en dochterondernemingen van Nutriphyt, zijn deze families nu samen de enige aandeelhouders.

Dit is een belangrijke mijlpaal, waarbij Charles en Louis het bedrijf versterken met hun uitgebreide netwerk en kennis van de medische en farmaceutische sector. Dit zal Nutriphyt toelaten haar positie binnen de markt van voedingssupplementen te verstevigen, en verder te groeien en uit te breiden. Dankzij de bijkomende wetenschappelijke expertise kan Nutriphyt haar aanbod van wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen van hoge kwaliteit voortzetten en uitbreiden naar nieuwe doelgroepen.

"We blijven ons inzetten om de hoge kwaliteit en innovatie waar Nutriphyt bekend om staat te behouden en hun medisch en wetenschappelijk kader te versterken", zeiden Louis en Charles Declerck.

"Met de steun van Louis en Charles kunnen we Nutriphyt naar nieuwe hoogten brengen", zegt Herlinde Devriendt, die aanblijft als CEO. "We zullen ons blijven richten op artsen, specialisten, apothekers, therapeuten en consumenten om hen duidelijk te maken hoe Nutriphyt-producten kunnen bijdragen tot een betere gezondheid."

Onder leiding van Herlinde Devriendt zal Nutriphyt zich blijven inzetten voor de kernwaarden integriteit, innovatie en kwaliteit. Deze strategische samenwerking brengt families en visies samen die al lang bestaan binnen het Nutriphyt ecosysteem.

"Deze ontwikkeling biedt de kans om nauwer samen te werken en de grenzen van de natuurlijke gezondheidszorg te verleggen. We kijken ernaar uit deze reis samen te kunnen voortzetten en de vruchten te plukken van een verenigde, innovatieve Nutriphyt-groep", aldus Herlinde Devriendt.

Ontdek meer over Erudite.Health