VISIE & MISSIE VAN NUTRIPHYT

Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld.

Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. 

Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt. 

 

inspirerende kennis
Met het oog op preventie
Nutriphyt wil handvaten geven aan medische professionals voor het correct gebruik van micronutriënten. Dit aan de hand van kwalitatieve opleidingen over natuurlijke stoffen die het lichaam herstellen en beschermen.
Innoveren
Met unieke producten
Nutriphyt wil een natuurlijke gezondheid vooropstellen door het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen.

 

Clean label: de toekomst van gezonde voeding

Bij Nutriphyt pleiten we voor meer transparantie over de ingrediënten van onze voedingssupplementen. We streven naar een volledig natuurlijk productgamma, vrij van chemische en kunstmatige ingrediënten. 

Lees meer

SYNERGETISCHE PRODUCTONTWIKKELING 

Bij Nutriphyt ontwikkelen we producten, rekening houdend met de Synergetische werking van alle componenten die het product bevat. De werking van de producten samen is krachtiger dan wanneer slechts een enkele component in hogere dosis ingenomen zouden worden. Wijzelf noemen het teamwork van de nutriënten

Chronische aandoeningen komen frequent voor en hebben vaak meer dan één oorzaak. Dat is ook de reden waarom verschillende producten van Nutriphyt tegelijkertijd geadviseerd kunnen worden. Elk product heeft zijn specifieke werking. Het combineren ervan zorgt dus voor een totaalondersteuning door de samenwerking van alle voedingsstoffen. Je kan het zien als een locomotief met verschillende optionele wagonnetjes om zo op een gepersonaliseerde manier het lichaam te kunnen versterken.