Wij zijn Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten.
Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden.
Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid.

Ontdek onze visie en missie     Ontdek onze producten

Gebaseerd op de intelligentie van
de natuur

Wij zijn er van overtuigd dat bij het werkelijk oplossen en voorkomen van gezondheidsproblemen zuivere en natuurlijke stoffen moeten worden gebruikt en geen kunstmatig afgeleide varianten. Natuurlijke stoffen bevatten een code die door ons lichaam wordt herkend.

De mens is namelijk niets anders dan de natuur zelf. Door deze herkenning kan ons lichaam op efficiënte wijze deze natuurlijke stoffen benutten om zichzelf in de meest optimale staat van gezondheid te brengen.

 

Gezondheid vanuit een biologisch standpunt

Gezondheid is normaal en geen bijzonderheid. Wij willen dat iedereen toegang heeft tot gezondheid, door ziekten te voorkomen en te genezen in plaats van symptomen bestrijden. Daarom ondersteunen wij met onze producten het menselijk lichaam en voorzien het van die specifieke natuurlijke stoffen, die het werkelijk nodig heeft.

Dit doen we door eeuwenoude tradities, denkwijzen en nieuwe technologieën met elkaar te verbinden. Een kruisbestuiving, een samengaan van oude en nieuwe ideeën. Wij stellen ons niet alleen ten doel de best mogelijke producten uit natuurlijke grondstoffen te vinden, maar ook om kennis hierover te delen met zowel medische professionals als met consumenten. Wij onderhouden nauwe contacten met universiteiten om onze ideeën te toetsen en te onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. Daardoor openen zich telkens weer nieuwe en verrassende wegen. Nieuwe wegen waarlangs onze producten kunnen bijdragen aan gezondheid.

Clean label:
de toekomst van
gezonde voeding

Bij Nutriphyt pleiten we voor meer transparantie over de ingrediënten van onze voedingssupplementen.

We streven naar een volledig natuurlijk productgamma, vrij van chemische en kunstmatige hulpstoffen

Lees meer

Ons kantoor
Nutriphyt NV
Industriepark-Oost 30 (ZONE E)
B-8730 Beernem
+32 50 20 16 04
BE0478.698.859
info@nutriphyt.be