Verzending

Informatie over verzending

Wanneer worden producten verzonden? 

Wanneer u op weekdagen vóór 13h00 een bestelling plaatst, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Vanaf dan duurt het maximum 3 dagen alvorens het pakketje bij u terechtkomt. Alle bestellingen worden verzonden via de dienst GLS. 

Bestelling vóór 13h00 op Verstuurd op
Maandag Maandag
Dinsdag Dinsdag
Woensdag Woensdag
Donderdag Donderdag
Vrijdag Vrijdag
Zaterdag Maandag
Zondag Maandag

 

Kan ik mijn bestelling volgen? 

Wanneer jouw bestelling wordt afgegeven aan de chauffeur, ontvangt u een code. De bestelling kunt u dan volgen via track & trace. U weet dus ten allen tijde waar uw pakketje zich bevindt. 

 

Wanneer wordt mijn pakket geleverd? 

De levering gebeurt in België gebruikelijk de dag na de ophaling door de pakjesdienst en vindt telkens plaats tussen 8u en 17u. 

 

Wat als ik niet thuis ben bij levering? 

Er wordt aan de buren gevraagd om het pakket in ontvangst te nemen. Wanneer dit niet mogelijk is, ontvangt u een Track ID van het pakket, zo weet u steeds waar het zicht bevindt. De dag erna komt de dienst nogmaals langs. U kunt ook een volmacht geven om het pakket te leveren, zelfs als je niet thuis bent. 

 

Wat zijn de verzendkosten? 

In België bedragen de verzendkosten €6,00 per postpakket.

Bij een bestelling waarvan de bestelwaarde incl. BTW en excl. eventuele kortingen, de waarde van €70,00 overschrijdt, vervallen de verzendkosten en neemt Nutriphyt deze voor eigen rekening. 

Indien omwille van de verkregen kortingen de totale prijs lager komt te liggen dan de bestelwaarde en hierdoor minder wordt dan €70,00, blijven de verzendkosten voor de klant. 

 

Voor de algemene voorwaarden over de verzendservice van onze koerierdienst GLS, verwijzen we u graag door naar hun website